Üzüm Çekirdeğinin Faydaları: Üzüm çekirdeği güçlü bir antioksidandır. Alkol Sigara gibi maddlerin vücudumuzda meydana getirdiği hasarları azaltır. Kan yapar, kansızlığı önler, kanı temizler. Cilde iyi gelir, yaşlanma etkilerini azaltır, cildin bağdokusunda bulunan kollajeni sağlamlaştırır. Deriyi dinçleştirir.
Beyin hücrelerini besler. Böbreklerin ve bağırsakların çalışmalarını kolaylaştırır. Kanserin önlenmesinde yardımcı olur. Kalp Krizi geçirme riskini azaltır. Damar sertliğini ve bununlşa ilgili hastalıları önler. İçeriğindeki potasyum ve ödem azaltıcı özelliğinden dolayı yüksek tansiyonun düşürülmesinde faydalı olur. Üzümün içeriğindeki antioksidanlar romatizma hastalığının önlenmesinde faydalı olur. Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri bilinen antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat, E vitamininden ise 50 kat daha üstündür.
_KARA ÜZÜM_
Kara Üzüm’ ün Faydaları; Kara Üzüm Tam Anlamıyla Bir Şifa Deposudur. Aspirin gibi kanı sulandırdığı için kronik kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Kabuğunda bazı bileşikler kanser oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur. Kansızlık ve bazı karaciğer rahatsızlıklarının tedavisinde etkilidir.
Kara üzüm lifli yapısı ve içeriğndeki meyve asitleri sayesinde mideye zarar vermeden bağırsak sisteminin çalışmasını düzenler ve kanın temizlenesine yardımcı olur. Kara üzüm güzellik iksiri gibidir, cildin taze ve temiz görünmesini sağlar, vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olur, rejimlerin ana öğesidir. Vücudun virüslere karşı direncini arttırır. Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır. Öğleden sonra yediğimiz bir salkım kara üzüm veya içtiğimiz bir bardak taze üzüm suyu beyin hücrelerini ve vücudu zindeleştirir. Kara üzüm içerdiği magnezyum sayesinde kişinin iş verimliliğini arttırır. Kara üzüm içerdiği fruktoz sayesinde Vücutta harcanan enerjinin kısa sürede tekrar depolanmasına yardımcı olur. Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda tümör oluşmasına izin verebilecek hücre için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve neticede kanser oluşumunu engeller.
_ALIÇ_
Alıç’ ın Faydaları: Alıç Damarları Genişletir Bu Sayede Daha Rahat Kan Pompalayan albin Güçlenmesinde etkilidir. Tansiyonu Düşürür. Spazm’ ı Çözer. Ateş Düşürücü, Hafif Uyku Getiricidir. Kandaki Yüksek Yağ oranını Normal Seviyeye İndirir. Asabi Çarpıntılara, Sinir Bozukluğuna İyi Gelir. Cinsel Gücü Arttırır. İshali Keser. Damar Sertliğinde Faydalıdır. İdrar Yolu Rahatsızlıklarına iyi Gelir.
Alıç Nasıl Kullanılmalıdır: Kalp Ve Damar Rahatsızlıklarına Faydası Olan Alıç Etkili Olabilmesi İçin Uzun Süra Kullanılması Gerekir. Yan Etkisinin Olmadığı Belirlenen Alıç Sağlık Bakanlığından Onaylıdır. Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprak, çiçek ve meyve karışımı, kaynamış bir bardak suda haşlanıp 10 dakika bekletildikten sonra süzülür, balla tatlandırılırsa (şeker hastalarına tavsiye edilmez) etkisi daha da artacaktır. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay aç karnına veya öğün aralarında sıcak içilebilir.
_ARPA_
Arpa’ nın Faydaları: Arpa, buğdaygiller familyasındandır. Arpa’ nın bilinen bazı faydaları şu şekilde sayılabilir; Bağırsakları Yumuşatarak Sindirim Sisteminin Sounsuz Çalışmasını Sağlar. Arpa Ekmeği Veya Arpa Çorbası Şeker Hastalıklarında Faydalıdır. İdrar Söktürür, İdrar Yollarını Ve İdrar Yolu İltihablarını Temizler. Böbrek Taşlarının Ve Kumlarının Dökülmesinde Fayda Sağlar. Vücudu Kuvetlendirir, Kansızlığa İyi Gelir, Kemikleri Güçlendirir. Kronik Kabızlığa İyi Gelir. Baş Ve Boğaz Ağrılarının Dindirilmesinde Faydalıdır. Sirke ile kaynatılırsa, egzama uyuz gibi kaşıntılı cilt hastalıklarına Sürüldüğünde Faydalıdır.
Arpa’ nın İçeriği: Protein, B1, B3, B6 vitaminleri ve demir, magnezyum, selenyum, potasyum, fosfor ve manganez mineralleri bakımından oldukça zengin bir besin Kaynağıdır.
Beyin hücrelerini besler. Böbreklerin ve bağırsakların çalışmalarını kolaylaştırır. Kanserin önlenmesinde yardımcı olur. Kalp Krizi geçirme riskini azaltır. Damar sertliğini ve bununlşa ilgili hastalıları önler. İçeriğindeki potasyum ve ödem azaltıcı özelliğinden dolayı yüksek tansiyonun düşürülmesinde faydalı olur. Üzümün içeriğindeki antioksidanlar romatizma hastalığının önlenmesinde faydalı olur. Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri bilinen antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat, E vitamininden ise 50 kat daha üstündür.
_KARA ÜZÜM_
Kara Üzüm’ ün Faydaları; Kara Üzüm Tam Anlamıyla Bir Şifa Deposudur. Aspirin gibi kanı sulandırdığı için kronik kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Kabuğunda bazı bileşikler kanser oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur. Kansızlık ve bazı karaciğer rahatsızlıklarının tedavisinde etkilidir.
Kara üzüm lifli yapısı ve içeriğndeki meyve asitleri sayesinde mideye zarar vermeden bağırsak sisteminin çalışmasını düzenler ve kanın temizlenesine yardımcı olur. Kara üzüm güzellik iksiri gibidir, cildin taze ve temiz görünmesini sağlar, vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olur, rejimlerin ana öğesidir. Vücudun virüslere karşı direncini arttırır. Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır. Öğleden sonra yediğimiz bir salkım kara üzüm veya içtiğimiz bir bardak taze üzüm suyu beyin hücrelerini ve vücudu zindeleştirir. Kara üzüm içerdiği magnezyum sayesinde kişinin iş verimliliğini arttırır. Kara üzüm içerdiği fruktoz sayesinde Vücutta harcanan enerjinin kısa sürede tekrar depolanmasına yardımcı olur. Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda tümör oluşmasına izin verebilecek hücre için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve neticede kanser oluşumunu engeller.
_ALIÇ_
Alıç’ ın Faydaları: Alıç Damarları Genişletir Bu Sayede Daha Rahat Kan Pompalayan albin Güçlenmesinde etkilidir. Tansiyonu Düşürür. Spazm’ ı Çözer. Ateş Düşürücü, Hafif Uyku Getiricidir. Kandaki Yüksek Yağ oranını Normal Seviyeye İndirir. Asabi Çarpıntılara, Sinir Bozukluğuna İyi Gelir. Cinsel Gücü Arttırır. İshali Keser. Damar Sertliğinde Faydalıdır. İdrar Yolu Rahatsızlıklarına iyi Gelir.
Alıç Nasıl Kullanılmalıdır: Kalp Ve Damar Rahatsızlıklarına Faydası Olan Alıç Etkili Olabilmesi İçin Uzun Süra Kullanılması Gerekir. Yan Etkisinin Olmadığı Belirlenen Alıç Sağlık Bakanlığından Onaylıdır. Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprak, çiçek ve meyve karışımı, kaynamış bir bardak suda haşlanıp 10 dakika bekletildikten sonra süzülür, balla tatlandırılırsa (şeker hastalarına tavsiye edilmez) etkisi daha da artacaktır. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay aç karnına veya öğün aralarında sıcak içilebilir.
_ARPA_
Arpa’ nın Faydaları: Arpa, buğdaygiller familyasındandır. Arpa’ nın bilinen bazı faydaları şu şekilde sayılabilir; Bağırsakları Yumuşatarak Sindirim Sisteminin Sounsuz Çalışmasını Sağlar. Arpa Ekmeği Veya Arpa Çorbası Şeker Hastalıklarında Faydalıdır. İdrar Söktürür, İdrar Yollarını Ve İdrar Yolu İltihablarını Temizler. Böbrek Taşlarının Ve Kumlarının Dökülmesinde Fayda Sağlar. Vücudu Kuvetlendirir, Kansızlığa İyi Gelir, Kemikleri Güçlendirir. Kronik Kabızlığa İyi Gelir. Baş Ve Boğaz Ağrılarının Dindirilmesinde Faydalıdır. Sirke ile kaynatılırsa, egzama uyuz gibi kaşıntılı cilt hastalıklarına Sürüldüğünde Faydalıdır.
Arpa’ nın İçeriği: Protein, B1, B3, B6 vitaminleri ve demir, magnezyum, selenyum, potasyum, fosfor ve manganez mineralleri bakımından oldukça zengin bir besin Kaynağıdır.